Nieuws

Nieuwsarchief

Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 175.000,- beschikbaar! Ook Stichting Kinderhulp Tsjernobylramp Wit-Rusland doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen
Van dinsdag 2 mei tot en met maandag 22 mei mogen klanten van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.
Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €175.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Stichting Kinderhulp Tsjernobylramp Wit-Rusland ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten van Rabobak Noord West

Het is voor Stichting Kinderhulp Tsjernobylramp Wit-Rusland belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor komende gezondheisvakantie van een groep Wit-Russische kinderen, die samen met Nederlandse kinderen kunnen optrekken in Vriezenveen. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Stichting Kinderhulp Tsjernobylramp Wit-Rusland tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwt.

Informatie hoe je kunt stemmen als klant, ontvang jij als klant van de Rabobank  via een email van de Rabobank.

Bedankt voor jouw steun!
Groeten van Stichting Kinderhulp Tsjernobylramp Wit-Rusland

30 April 2017