Nieuws

Nieuwsarchief

Voorbereidingen voor een volgend Humanitair transport zijn begonnen

Vele handen maken licht werk is niet helemaal juist, maar zorgen wel dat er veel werk is verzet. Zaterdagochtend zijn we om 8:30 uur begonnen. Vanaf het begin konden we merken, dat een goede voorbereiding het halve werk is.

De ervaringen van vorig jaar met betrekking tot samenstelling/opbouw van een pallet waren ook cruciaal.

Al snel waren we op meerdere plekken in de hal bezig om de verschillende zaken in te pakken en middels wat gepuzzel op een pallet te plaatsen.

Halverwege de ochtend kwam de cateringploeg langs voor koffie en krentewegge. De ene theedrinker heeft leren koffie te drinken, dus ook dat werd weer soepel opgelost. Zo werd het aantal gevulde pallets groeiende en zijn we begonnen met het vullen van de trailer van Agere, zodat we de vrij gekomen ruimte later weer kunnen gebruiken voor nieuw materiaal. De catering groep heeft vervolgens gezorgd voor thee, koffie en variatie aan broodjes.

Als groep werd er enthousiast verder gewerkt na de middag en uiteindelijk was de trailer vol met 22 pallets.

Voor foto’s klik op deze link

Het begin is er en we hebben ruimte gemaakt om de volgende lading meubels op te halen. Dus ja, er komen en zullen nog meer zaterdagen komen. Wil je helpen, schroom niet om je te melden. Dit kan o.a. door een email te sturen naar info@kinderhulp-tsjernobylramp.nl

Als stichting zijn we natuurlijk afhankelijk van de vele vrijwilligers, maar ook van goederen. Dit keer willen we Agere bedanken voor gebruik van o.a. de trailer en Hoekman Houtindustrie voor de geleverde pallets.

11 Mei 2019